Suomi

American pitbull terrier pennut

American pitbull terrier pennut

1 500 €

  • Lisätty 21.01.2023 21:03
Helsinki, Helsinki, Uusimaa

Amerikkalaisen pitbullterrierin pentu jalostuskennelista. Aktiivinen, hermoston erinomainen tasapaino, holtiton, täysin "American Pit Bull Terrier" -rodun standardin mukainen.

Ikä - melkein 3 kuukautta.

Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls Komanchi.

Isä tuo Amerikkaa, äiti tuo Dagestanin.

Hän on madotettu kolme kertaa, täysin rokotettu, mukaan lukien raivotautirokotus, mikrosiruttu eurooppalaiseen tietokantaan syötetyillä eläinten mikrosiruilla, saanut eläinlääkinnällisen Euroopan passin, amerikkalaisen sukutaulun.

Comanche on valmis muuttamaan perheensä luo. Voit tulla tapaamaan Comanchea ja hänen vanhempiaan, äiti ja isä asuvat kanssamme. Täysin sosiaalisesti riittävät koirat, holtittomia. Comanchesilla on täysi mestaruussukutaulu.

Tämän pentueen loput 7 pentua ovat jo lähteneet koteihinsa. He asuvat lasten kanssa (perheissä 4 ja 6 lasta), koirien ja kissojen kanssa. He osoittavat erinomaista perustason sosialisaatiota ja sopeutumista.

Jalostuslinja isällä on Old Family Red Nose, emolla Red Alert. Skandinavian ja Baltian maissa ei ole analogeja tälle veren parittelemiselle.

Kun soitat tai laitat tekstiviestejä, kerro heti itsestäsi ja perheestäsi, kokemuksestasi koirankasvatuksesta (tai siitä, että sinulla ei ole sitä vielä, mutta olet valmis oppimaan coolin pitbullin kanssa).

Ilmoituksen numero: 11862061

16 (+1 tänään)
Ilmoittaa

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin