Suomi

AMERIKANKÄÄPIÖTERRIERI PENTUJA

2 200 €

  • Roturyhmät Terrierit
Vihti, Vihti, Uusimaa

Varattavissa todella hienoja, täysin terveitä, iloisia, reippaita ja sosiaalisia, rekisteröityjä amerikankääpiöterrierin pentuja. Pennut ovat syntyneet 24.9.2022 ja ovat luovusiässä alkaen 19.11.2022 eli kahdeksanviikkoisina.

Pennut on UKC-rekisteröity, pennut on terveystarkastettu kirjallisen todistuksen kera laillistetun eläinlääkärin toimesta, pennut on varhaisrokotettu parvoa ja penikkatautia vastaan, pennut on tunnistusmerkitty mikrosirulla (ja mikrosiru on myös rekisteröity), pennut on madotettu useaan otteeseen ja pennun mukana tulee laaja kirjallinen sekä suullinen ohjeistus hoidosta, ruokinnasta ja koiran ylläpidosta. Pennun mukana tulee erittäin kattava pentupaketti, jossa on mukana taluttimesta, kaulapannasta ja kantokopasta alkaen kaikki tarpeellinen uuteen kotiin.

Pentu saa mukaansa tuhdin suullisen ja kirjallisen ohjeistuksen luovutuksen yhteydessä, ml. rokotuskortti, ohjeistus mikrosirun rekisteröimiseksi, eläinlääkärin kirjallisen terveystodistuksen, kirjallisen todistuksen pentuluonnetestauksesta, sekä oppaita pennun hoitoon ja hyvinvointiin liittyen. Ostosopimus tehdään kirjallisesti.

Kaupan päälle tulee elinikäinen tuki ja turva kasvattajan toimesta.
Pennut sekä pentujen emo ja isä ovat tavattavissa kotonamme.

Amerikankääpiöterrieri on kääpiökoira, pitkäikäinen, terve, "iso koira pienessä paketissa". Ei ulkomuotojalostuksen mukanaan tuomia ongelmia, vaan TERVE kääpiökoira. Ei räkytä eikä hauku turhaa, koska ei ole metsästyskoira eikä ole luolakoira.

Ota yhteyttä ja lähetän lisää kuvia, videoita pennuista ja vanhemmista sekä muuta infoa rodusta. Voit myös ilman mitään sitoumuksia tulla tutustumaan koiriimme ja pentuihimme.

Ilmoituksen numero: 11713751

337 (+1 tänään)
Lisätty: 03.09.2023 21:25
Rikkomusilmoitus

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin