Suomi

Amerikkalaisen pitbullterrierin pentuja. Koira kennel

1 500 €

  • Roturyhmät Terrierit
Helsinki, Helsinki, Uusimaa

Amerikkalaisen pitbull terrierin pennut. Virallisesti rekisteröity kissala "Dognik Bulls" (ADBA rekisteröinti). Olemme työskennelleet pitbullterriereiden kanssa vuodesta 2011 lähtien.
Nyt myynnissä Amerikan ja Dagestanin tuontikoiraparin pentuja. Nimetty, ei ole geneettisiä sairauksia. Kaksinkertainen pentue. Meillä oli jo pentuja tältä vanhempaparilta. Näytän sinulle pyynnöstä, kuinka kauniiksi, lihaksikkaaksi, älykkääksi he ovat kasvaneet - valokuvilla ja videoilla.
Pit bull pennut syntyivät 1.7.2023. Ne ovat valmiita uusiin koteihin 8 viikon iästä alkaen. Heidät rokotetaan iän mukaan, madotetaan, heillä on eurooppalainen eläinlääkintäpassi, rekisteröity mikrosirulla, ADBA-sukutaulu (maailman vanhin pitbulleja rekisteröivä organisaatio). Pitbullimme voidaan jäljittää 1800-luvulle asti! Nyt Baltiassa ja Skandinaviassa ei ole yhtään pitbull-pentujen pentuetta, joilla olisi täydellinen sukutaulu! Pentujen lisäksi kennelimme "Dognik Bulls".
Pentuja syntyi yhteensä 10. Tällä hetkellä vapaana 3 narttua ja useita uroksia. Loput pennut on jo varattu Suomesta, Puolasta, Romaniasta. Kissalamme tunnetaan kaikkialla maailmassa ja meihin luotetaan.
Jos haluat puhdasrotuisen, terveen, uhkapelin oikean pitbullin, kirjoita meille.
Kerro ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja perheestäsi. Kiitos

Ilmoituksen numero: 12213818

233 (+1 tänään)
Lisätty: 18.09.2023 00:05
Rikkomusilmoitus

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin