Suomi

Myydään american pitbull terrier pentuja

1 500 €

  • Roturyhmät Terrierit
Helsinki, Helsinki, Uusimaa

Myydään American Pit Bull Terrier pentuja.
Virallisesti rekisteröity päiväkoti, olemme toimineet vuodesta 2011.
Kennelimme syntyi 1.7.2023 tuontiparista 10 pentua. Tällä hetkellä myynnissä 4 pentua: 1 suklaatyttö, 3 poikaa (vaalea kerma, punainen, suklaa). Kaikilla pennuilla on punainen nenä.
Pentujen isä on Millers Wild Storm eli Castle. Tuotu Amerikasta (Real Deal Chocolates lastentarha, Florida). Mestari näyttelyissä ja urheilussa useissa maissa. Sillä ei ole rotuperintöisiä sairauksia (sertifikaatteja). Verilinja: OFRN.
Äiti: Dognik Bulls Indiana. Tuotu Dagestanista (Asadullan lastentarha). Ei ole rotuperäisiä sairauksia. Verilinja: Red Alert.
Tällä hetkellä kaikki pennut on madotettu kolme kertaa, niillä on rekisteröity mikrosiru, saanut ensimmäisen rokotuksen, saanut Euroopan eläinlääkäripassin ja ADBA-sukutaulun. Jokaisen pennun mukana toimitamme 10-sivuisen ohjekirjan pennun kasvattamisesta, ruokkimisesta ja kouluttamisesta.
ADBA-sukutaulu amerikkalaisten pitbullterrierien maailmassa on kuin upouusi Mercedes budjettiautojen joukossa. Jos näet pitbullin ilman ADBA-sukutaulua, kysy, mikä saalis on.
Loput 6 pentua on jo varattu (ja osa on lähtenyt) uusiin koteihin Suomeen, Viroon, Puolaan, Sveitsiin, Romaniaan. Päiväkotimme tunnetaan kaikkialla maailmassa. He tuntevat meidät ja luottavat meihin. Näiden tiettyjen vanhempien edellisen astutuksen pennut osoittautuivat erittäin kauniiksi, älykkäiksi ja helposti koulutettaviksi. Jotkut ovat jo saaneet Italian, Saksan, Ison-Britannian ja Latvian mestarien tittelit.
Jos haluat parhaan puhdasrotuisen pitbullterrierin, kirjoita. Kerro ensimmäisessä viestissäsi itsestäsi, perheestäsi ja kokemuksistasi koirien kanssa. Kiitos

Ilmoituksen numero: 12308623

48 (+1 tänään)
Lisätty: 08.09.2023 00:05
Rikkomusilmoitus

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin