Suomi

Suloisia kissanpentuja pentuja

790 €

Vihti, Vihti, Uusimaa

Hei. Olemme Ruusu ,Roosa ja Roomea

Me söpöt karvapallerot synnyimme 19.9 ja olisimme valmiita uusiin koteihin 14viikon iässä eli 26.12. Koska luovutus osuu joulun ja uudenvuoden pyhiin ,niin joustamme tarvittaessa haun kanssa jos on reissua tai muuta tiedossa. Olemme luovutusiässä madotettu ,rokotettu ,sirutetettu sekä eläinlääkärin tarkastamia. Meitä on 3 pentua joista 2 on naarasta ja yksi on uros. Me olemme monirotuisia. Voitte kysellä roduista tarkemmin yksityisviestein.

Me tytöt olemme aika uniikkeja kolmevärisiä tabby raita kuvioisia söpöläisiä

Ruusulla on kasvoissa punaista ja oikean puolen tassuissa punertavat sukat.

Roosa on vaaleampi kasvoiltaan ja tabbyraidat erottuvat voimakkaammin.

Meillä molemmilla on kuin kaunis koru rinnalla jossa musta tabbyraita muuttuu kesken kaiken punaiseksi.

Roomeo:lla on hyvin uniikki väritys selässä. Näyttää siltä kuin hänellä olisi smokki päällä. Raidat menevät selässä pituus suunnassa kuin vauhtiraidat.

Olemme vanhempiemme toinen poikue joten halutessanne saatte nähdä myös kuvia sisaristamme jotka syntyivät syksyllä 2021.

Luonteeltamme olemme todella sosiaalisia sekä uteliaita seikkailijoita ,mutta tykkäämme pysähtyä myös rapsuteltavaksi syliin.

Kasvatti kodissamme on isän ja äidin lisäksi kaksi koiraa sekä toki ihmisiä joista kaksi on aikuisia ja 3 eri ikäistä lasta. Olemme siis tottuneet niin koiriin kuin eri ikäisiin ihmisiinkin ensi viikkojemme aikana.

Kotona syömme eläinkaupan erilaisia viljattomia ja sokerittomia ruokia ja joskus saamme maistaa myös meille soveltuvia kotiruokia.

Meillä ja vanhemmillamme ei ole ilmennyt mitään allergioita.

Olettehan tosissanne liikkeellä ja keskustellut ensin oman perheenne kanssa meistä ennenkuin tulette meitä katsomaan. Lisäksi toivomme ,ettei tulisi häirikkö viestejä perheellemme ,koska se aika on pois meidän rapsuttelusta ja palvelusta.

Jos olette autoton perhe niin tiedoksi ,että lähellemme tulee hyvin busseja ainakin Helsingistä ja voimme noutaa asemalta teidät katsomaan meitä jos tarve. Myös kuljetus luovutus iässä on mahdollista uuteen kotiin kohtuullisen matkan päähän.

Kun otatte yhteyttä ,kertoisittehan millainen koti teillä olisi tarjota. Uudet kodit valitaan huolella.

Yhteydenotot viestein tai sähköpostiin kittenslikeaflowers(at)gmail com

Varausmaksumme on 200€ ja loput hinnastamme maksetaan luovutuksen yhteydessä

Ilmoituksen numero: 12482324

736 (+1 tänään)
Lisätty: 01.06.2024 22:35
Rikkomusilmoitus

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin