Suomi

Amerikanpitbullterrieri pentuja suomessa

Amerikanpitbullterrieri pentuja suomessa

1 000 €

  • Lisätty 31.12.2022 00:50
Helsinki, Helsinki, Uusimaa

Kaksi groovya ja aktiivista pitbullterrieripoikaa

Mustanaamainen Ray (Dognik Bulls Raven) - vahva, voimakas, erittäin leikkisä. Hän tykkää vetää kahvoista, naruista, sormuksista. Suuri pelimotivaatio ja erittäin ystävällinen ihmisille. Hän leikkii mielellään muiden koirien ja pentujen kanssa, mutta lelujen jakamisesta hän ei juurikaan pidä. Aktiivinen ja uhkapeliahne. Tyypillistä kuin hänen isänsä Castle tuossa iässä. Lelujen ulkopuolella hän on ystävällinen kaikille muille koirille. Pelissä hänellä on painetta ja intohimoa, halu voittaa hinnalla millä hyvänsä. Hieno itsepäinen pitbull.

Valkokasvoinen Tai (Dognik Bulls Tigerwoods) on pitkä, komea ja hyväntahtoinen mies. Tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Hän rakastaa kävelyä ja uusien asioiden oppimista. Peloton. Liittyy helposti mihin tahansa perheeseen, erittäin kontakti. Ystävysty perheen muiden eläinten kanssa.

Molemmat kaverit ovat hienosta tuontineulosta:

Isä: Miller's Wild Storm eli Castle USA:n tuonti (tuotettu kuuluisasta Floridan urheilukennelistä - Real Deal Chocolates. Urheilussa ja näyttelyissä useissa maissa. Huipputuottaja)

Äiti: Zorban Anksunamun-tuonti Bulgaria, työskentelevä lastentarha. Lineaarinen Jumbo

Kaverit ovat rokotettuja ja jo kävelevät, ovat sosiaalisesti koulutettuja peruskäskyihin. Sirutettu, eläinlääkäripassi ja amerikkalainen sukutaulu. Valmis lisäämään väriä ja kiusaamista jonkun perheeseen. Kirjoittaa

Toimitus ympäri maailmaa: voimme, osaamme, harjoitamme

Ilmoituksen numero: 11115764

8 (+1 tänään)
Ilmoittaa

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin